Blogging tips

martes, 17 de febrero de 2015

Llibre: Àngels i Dimonis

by Dan Brown

Aquest llibre fa poc que l'he acabat de llegir. És del mateix autor que el Codi Da Vinci.  Un llibre d'intriga, de desxifrar secrets amagats i per cert és molt adictiu, perquè sempre vols saber el que passa després. Em va costar no llegir-me'l d'una peça!

Surt el mateix personatge que el Codi Da Vinci, el protagonista Robert Langdon. 




Una mica de què va el llibre


Després del fenomen literari de l'any que ha trasbalsat el món sencer, ens arriba, Àngels i dimonis, la primera entrega de les aventures de Robert Langdon. Molt abans de desxifrar el codi Da Vinci, el prestigiós simbolista és cridat a Suïssa per analitzar un criptograma trobat damunt el cadàver del físic Leonardo Vetra. La pista que hi descobrirà Langdon és sensacional: una disputa a mort entre l'Església catòlica i el il·luminats, germandat secreta que data de temps immemorials. Desesperat per salvar el Vaticà d'una conspiració funesta, el nostre protagonista unirà forces amb la filla de Vetra, Vittoria, una científica de bellesa misteriosa amb qui s'embarcarà en una cacera frenètica per Roma, a través de criptes precintades, catacumbes laberíntiques i catedrals abandonades, fins arribar a la volta més ben amagada del planeta: el refugi secret dels il·luminats. 


La lectura d'Àngels i dimonis és una experiència única que els lectors no oblidaran mai. Kirkus Review


Existeix la pel·lícula d'aquest llibre, a l'igual que del Codi Da Vinci, que també n'hi ha una, protagonitzada i fent realitat a la gran pantalla el personatge de Robert Langdon, en Tom Hanks. 
Us recomano que llegiu primer els llibres, perquè normalment a les pelis se'ls hi escapa algun detall. A més a més, si llegeixes fa que la teva ment imagini cada un dels personatges i les cares que tu els hi vols donar. És divertit i instructiu llegir, més que estar davant una pantalla que t'ho ensenya tot. 
Jo he vist les pel·lícules i estan molt bé les dues, però en aquest cas prefereixo els llibres.



Que vagi bé, fins la propera!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario