Blogging tips

lunes, 5 de octubre de 2015

Llibre: Maleït Karma

by David Safier

Fa uns dies em vaig llegir aquest llibre. Un dia tornant cap a casa ens vam parar en un supermercat i la meva germana es va comprar aquest llibre. Pel títol vam deduir que podria molar. Així que ella se'l va comprar. 
Quan el va acabar de llegir em va estar dient que li havia agradat molt i que me'l llegís que a mi m'agradaria i molt!

En fi, me l'he llegit i és molt xulo, és diferent, entretingut i una bona lectura en comparació a llibres d'autoajuda. Té un toc de comèdia, que això va molt bé, i també de reflexió. Et fa pensar sobre el que és realment important a la vida i el que no. 









Una mica d'història

La presentadora de televisió Kim Lange es troba en el millor moment de la seva carrera quan pateix un accident i mor aixafada pel lavabo d'una estació espacial russa. És aleshores quan Kim s'assabenta que ha acumulat mal karma al llarg de tota la seva existència: ha enganyat el marit, ha menystingut la filla i ha amargat la vida a tots els qui l'envoltaven. Aviat descobrirà qui és el seu càstig: és en un forat a terra, té dues antenes i sis potes...és una formiga!
Kim no té ganes d'anar arrossegant molles de pastís després d'haver eludit els hidrats de carboni durant tota la seva vida. 
Només li queda una sortida: acumular bon karma per ascendir en l'escala de la reencarnació i tornar a ser humana. Però el camí per deixar de ser un insecte i convertir-se en bípede és dur i ple d'entrebancs. Aplaudia arreu del món Maleït Karma és una faula entranyable que, entre rialles, ens ajuda a reflexionar sobre les prioritats de la nostra vida.

Aquesta novel·la la va escriure en David Safier en 2010.


La protagonista, la Kim, es preocupa molt pel que diran, i la majoria de vegades ens passa a tots, que deixem el que realment importa per pensar en el què dirà la gent.

Com sempre dic "quan agafes un llibre sempre aprens alguna cosa nova".

No hay comentarios:

Publicar un comentario